top of page
  • Foto van schrijverAvontour

De 6 highlights van Den Haag!


Den haag staat bij veel mensen bekent als de stad waar de tweede kamer zich afspeelt. Maar ook deze stad heeft veel meer te bieden dan alleen de plek van de tweede kamer. Tijd om de highlights met jullie te delen.


De acht leukste dingen in Den Haag

Het plein De plek waar de jeugd van tegenwoordig hun zaterdagavond of wat zeg ik avonden doorbrengt op het terras met een heerlijk drankje erbij! Er zijn genoeg leuke cafeetjes waar je terecht kan. In de zomer op het terras en op de koude winterdagen onder de heater of binnen.


Hotspots spotten! Dit kan wel degelijk in Den Haag want wat een groot aantal leuke lunchplekjes telt deze stad! Club vers iets verder van het centrum vandaan maar zeker de moeite waard met hun overheerlijke pancakes. Of de Yoghurt Barn met hun overheerlijke high tea of hun grote keuzeassortiment van yoghurt combinaties. Oh en niet te vergeten het Pistache café.


Binnenhof Den Haag is de plek waar het politieke hart van Nederland zich begeeft. Je kunt hier een kijkje nemen bij de plek waar de belangrijkste beslissingen voor ons land genomen worden. Altijd leuk om hier eens geweest te zijn.


Madurodam Heb jij altijd Nederland al eens in het klein willen zien? Dan kan Madurodam niet ontbreken aan je bezoekje aan Den Haag. Madurodam heeft heel Nederland en dan vooral de belangrijkste plekken van ons land in het klein gebouwd. Denk aan Schiphol, het Binnenhof of de Erasmusbrug van Rotterdam. Maar misschien ook wel iets wat in jouw woonplaats staat! Super leuk om een keer een bezoekje aan te brengen, voor alle leeftijden!


Scheveningen strand

Uitwaaien na een dagje in de stad doorgebracht te hebben is voor niemand verkeerd toch? Op een kleine afstand van Den Haag ligt het mooie strand van Scheveningen. Geniet hier van een strandwandeling in de wind en warm daarna heerlijk op in een restaurantje op de boulevard.


Winkelen!

Deze kan natuurlijk echt niet ontbreken aan het lijstje van de must see’s/do’s van de stad! Want wie houdt er nu niet van shoppen. Je kunt hier terecht voor een te gekke nieuwe outfit of voor de laatste dingen van je reis. Zo heb je midden in het centrum van Den Haag sinds kort een hele grote Decatlon. Een van de ideale winkels om de laatste reisessentials in te slaan.

Geschreven door: Lara van der Reijken

Foto's gemaakt door: Lara van der Reijken & afkomst van Pixabay

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page